Menu Sluiten

Mee doen

Samenwerken is het nieuwe concurreren. Wanneer wij wachten op verandering van het aanbod op de markt richting biobased materialen, zullen wij geduldig moeten zijn. Het marktaanbod verandert weliswaar, maar dat gaat  tergend langzaam. Die verandering sneller tot stand te brengen is ons streven.

Myceliumbased bouwen biedt alle mogelijkheden voor een bottom-up benadering. Daarom kiezen wij voor de lokale ontwikkeling en productie van bouwmaterialen voor de lokale afzet.
De uitdaging om het myceliumbased bouwen zo haar verdiende plaats in de bouwwereld te geven vraagt om een bijdrage van vele betrokkenen. FunGi CooP zal zich alleen ontwikkelen tot een sterk kenniscentrum voor de ontwikkeling van het myceliumbased bouwen wanneer zij een breed draagvlak in de regio heeft.

Ben jij vanuit een bedrijf, een onderwijs- of onderzoeksinstelling betrokken bij het nieuwe bouwen? Wil je een bijdrage leveren aan het versterken van de bijdrage die myceliumbased bouwen daar aan kan bieden? Wij nodigen jou uit om contact met ons op te nemen. Voor studenten bieden wij interessante en ambitieuze onderzoeksvragen. Aannemers en vastgoedbeheerders bieden wij uitdagende proefprojecten. Voor investeerders liggen hier interessante groene beleggingsopties. Particulieren tot slot bieden wij een mooi regionaal geproduceerd bouwmateriaal dat op maat geleverd kan worden.